susu formula utk ibu bekerja

Salam semua momys nak tanya pendpt.. susu rumusan apa yang sesuai untuk baby 3 bulan... Susu badan kurang mencukupi... Xdpt nk simpan stok.. dpt pump pon 1-2oz je.. sedih sngt.. help me.. buntu...

4 Balas

I suggest s26..insyallah ur baby will suit most..when my 2nd baby is 3 months old..i left him to follow my hubby outstation @ london for a week..eventhough i have enough stock of my breast milk...but he refused to consume it..then my maid feed him w s26..

Kne try n error sis.. Mcm sy doc pkar ank suggest dumex dupro mse bby.. Alhamdulillah ssuai..

Kena try n error sis sesuai ke x dgn baby.. Cuba anmum dlu, susu tu xde gula tambahan

Susu kna try n error sis.