Gerakan Baby

Hi salam semua mommies. Saya nak tanya. Saya 1st pregnant & sekarang dah 21w. Setakat ni larat berpuasa & sehari dua ni saya mula rasa denyutan pada bahagian perut. Denyutan tu pergerakan bayi atau bukan ya? Rasa denyutan tu tak sakit & rasa seperti ada benda menekan dari dalam.

1 Balas

Haah sis 20 weeks ke atas dah boleh rasa gerakan baby. Tu baby bergerak tu. If sis puasa kalau tak larat boleh berbuka ye, takut memudaratkan ibu dan anak🥰