Puasa

Salam, semua mommies. Ada yg cuba berpuasa x time kuarantin ni? Boleh x share apa2 tip supaya tak cepat penat / tahan lapar. Boleh cuba utk bulan puasa nanti. Especially untuk yg 1st time preggy utk bulan puasa nanti ?

2 Balas

Sy puasa 2hari je haritu..pastu bby mngeras n pedih perut je sy teros brbuka...smpai skrg xpuasa,,tambah" kena mkn ubat dri doc pulk sbb hb low,doc pesan mkn ikut wktu,sikit tpi kerap...jdi mmg xpuasa... Klo pregnant better xpayah puasa lahh sis..ada rukhsah untuk ibu pregnant nii...klo syg bby better xpayah puasa,nty sbbkn ibu syg nk tinggal puasa,,bby dlm perut turut kena puasa selamanya...dh ramai sy dgr kes bby meninggal dlm perut n keguguran sbb brpuasa nii