scan

salam semua momies...minggu kberapa eak jantina bole tau?...sbb sy scan minggu 21 doc xgtau...

2 Balas

Jalau scan kk mmg doc tkkn bgtahu. Sbb dia mmg tkde nk scan gender ni. Nk tahu jantina baby better scan swasta.. 20 weeks dah boleh nampak jantina dah. Tu pun kalau baby bagi kerjasama😁😁

21 mnggu dah boleh nampak sis. Mcm saya rezeki awl dpt tahu masa 17weeks. Depends baby nak tnjuk ke tak. Masa scan tak tanya Dr ke?