Keguguran

Salam semua.. Minta maaf, nak tanya.. Saya keguguran 8minggu.. Baru pantang dua minggu, darah dah tak keluar, sy dah pergi mengurut, dh makan jamu ape semua..tapi suami ajak bersama.. Saya nak tolak tapi tak sampai hati.. Apa pandangan kawan2 kat sini.. Bantu sy..

18 Balas

Seboleh bolehnya jarakkan la sebulan pun dah okay.. Sy pernah keguguran dulu, alhamdulillah la suami yg takut haha dia nak sembuh betui betui betul bg kuat dulu.. Kalau sis rasa dh kuat dh ok suami pn mtk try la deal sbulan xboleh sgt pn 2mggu pn okay tp jarakkan sbntar utk rncang hamil smula skrgnya 3bulan bg rahim kita rest dan kuat balik.