Keguguran

Salam semua.. Minta maaf, nak tanya.. Saya keguguran 8minggu.. Baru pantang dua minggu, darah dah tak keluar, sy dah pergi mengurut, dh makan jamu ape semua..tapi suami ajak bersama.. Saya nak tolak tapi tak sampai hati.. Apa pandangan kawan2 kat sini.. Bantu sy..

18 Balas

sebaiknya bincang dekat suami jelaskan elok2 untuk kebaikan bersama ..sis tgh dalam pantang rasa sakit tu pun belum hilang saya sblum ni pun pernah gugur syukur suami faham .... bukan apa sis kita sendiri tau badan kita dah sihat sepenuh nya atau tak ... takut peranakan turun kat bawa nanti sis rasa sakit pinggang tapak kaki sakit macam kena tusuk2 sakit semua badan ... harap suami sis faham akan keadaan sis