nk tanya

Salam semua mcm mne nak Tau anak Kita kepala dah kt bawah.ade org ckp Rase kt atas apam Kita kalau keras dia kt bawah klo lembik masih songsang.btul ke kwn2

2 Balas

Org yg experience je boleh tahu. Biasa yg medical field. Boleh rasa part baby tu kt mana. Kalau regular n keras tu kepala. Sentuh apam dpt rasa apam la. Hahha. Ni org sentuh dkt ari2(symphisis pubis) nk tahu bhgian mana kt bwh. Boleh confirmkan dgn scan

Scan je..mna bole rasa2 mcm tu.