Baby tolak2 kepala kt bawah

Salam mommy2 semua .. saye dah 37w4d baby kerap2 tolak kepala kt bawah sampai rase mcm nak rabak 😅 adakah tu tanda2 tak lame dah nak bersalin ? #firstmom

1 Balas

Tu maksudnye kepala baby dah engage la dah ke bawah. Org kata baby dah parking kepala die. Tunggu masa die je nk keluar. Bila die dah ready awak pun akan rasa contraction nk bersalin.

12mo ago

oooo yeke.. tapi sakit btol ye rase kple dye tolak2 tu 😅 mcm nak terkeluar.. terbantut nak berjalan