Klinik scan

Ada tak org jb yg kt sini tau kt mne klinik utk scan bby yg doc dia tk kisah klau kita nk tanya bbrp soalan. So far saya pergi smua mcm mls nk respon n sometimes mcm x full detail dia bgtau. Pasal gender pun dia scan mcm nk xnk je. Padahal kita byr kot. Rase tk puas. Since kita ni first time mom so nk cri yg tk kisah if kita tnya byk soalan 😅 if korang tau minta tlg suggestkn ea. Maceh #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

9 Balas

Saya pergi dekat klinik adda height . Sono apa nama nya . Boleh cari dekat fb . Alhamdulillah anak second scan dekat sana so far dokter nya baik peramah . Dan anak no 3 ni pun scan dekat sana . Nanti nak repeat buat detail scan .

Kdg2 doktor peramah dah..tp manusiakan ada masa dia penat..mcm kalau mai tghri sblom rehat tu nampak la muka doktor nk senyum nk ckp pon pyh..🫠🫠🫠🫠jd mai la awal atau selepas dia dh rehat🤗

9mo ago

Hahaha kita booking paling awal awak 🫠

Dari ank pertama sampai nk masuk no 3 ney sy pegi klinik anis at kempas utama.. Dr dia best peramah.. Nk tanya apa mmng dia okey layan je… Tapi boleh sy tau sis pegi klinik mana yee

Kalau jb pegi sonobee je murah pun murah. Taip je sonobee ultrasound dkt fb tu. dia ada area bukit indah, adda height, pasir gudang.

sis , maaf bertanya..dekat jB ada sonobee tak ? kalau ada cuba sis survey sonobee..sonobee di ipoh ni sangat peramah

Larkin - Klinik Iqaseh Adda height - Klinik Hetty/Klinik Hana 2 ni sy dah pernah pergi and dr nya really helpful

Sy selalu pergi klinik MyFamily. The best untuk ibu mengandung 👍🏻

9mo ago

Okay baiklah terima kasih

Pergi klinik afyaa dekat 1tebrau. Dr best sangatt

Ramai yg suggest my family.