HB Low . Cara nak naik kn hb bagaimana ya .

Salam semua . Macam mana nak naik kan hb yg low ya . Hb sy 10.5 . Minggu depan ade checkup . Risau kalau hb tak naik lagi . Dah cuba amik jus mamariam , minum pati delima . Tapi ada yg kata boleh akibat kn gdm nanti . Jadi sy stop ambil . Ada cara lain tak ya ☺️#firstbaby

17 Balas

Banyak cara boleh Cuba,tp bergantung jgk pada badan seseorg tu...ada yg kata mkn ikan bilis,minum air ribenna,mkn buah delima/jus delima ..boleh lah cuba