HB Low . Cara nak naik kn hb bagaimana ya .

Salam semua . Macam mana nak naik kan hb yg low ya . Hb sy 10.5 . Minggu depan ade checkup . Risau kalau hb tak naik lagi . Dah cuba amik jus mamariam , minum pati delima . Tapi ada yg kata boleh akibat kn gdm nanti . Jadi sy stop ambil . Ada cara lain tak ya ☺️#firstbaby

17 Balas

masa makan ubt try mnum skli dgn air sunquick kosong. insha allah menjadi

Blh try amalkan makan buah jambu batu, sayur bayam, laicikang.

cuba minum susu rizqi...alhamdullilah membantu hb sy 12.2

Makan jambu batu je, murah. Sedap.

10.5 kira ok jga tu sis jgn risau

Amalkn iron rich diet setiap hari

Dah cuba KDH?