Perlukan sumbangan sedikit

Salam semua, maaf ye nak tanya sesiapa yg dpt bantu saya sumbangan dalam bentuk wang, walaupun sedikit, nak beli brg baby banyak lg tk dpt beli. Sgt2 kesesakan skrg ni. Skrg dah 8bulan..🥲 Hope ada yg nak sudi bantu.. tpi nak bg nombor dekat sini utk contact takut.. huhu

1 Balas

beli je mane yg mampu dulu, brg2 penting, baju pampers minyak telon bedung barut. kalau lain2 brg tu x mampu lagii, jgn beli dulu. baju tu pon ramai je org nak sedekah kan, tapi condition xde la baru. baju preloved, jgn pulak awk nak mcm condition beli dkt kedai. boleh pegi tgok dkt group preloved bby dkt fb. sana ramai je org nak sedekahkan brg2 bby. ade baju ade pampers ade susu kdg, keluar byr duit postage je. tolong carik yg mana keperluan dulu. baju pampers bedung barut. sabun mndi boleh je beli dkt kedai. bru rm8. minyak telon jgn lupa beli.