Susu Newborn

Ada sesiapa tahu tak beza susu S-26 warna gold & pink ni? Anak sy baru 3 bulan , sy nak beli susu ni, mana yg better ye? Mohon sesiapa dpt bantu

Susu Newborn
1 Balas

Sy bg ank s-26 gold tu.. Ank umo sebulan lebih.. Yg pink xprnh beli.. Ank mnum ok.. Yak2 dye pom xde msalah.. Kuning elok.. Xde bau.. Juz kalau bukak pmpers nk bsuh tu bau ad masam2 sikit2 jer..

4y ago

Mula2 hari tu sy bg enfalac a+.. Sbb ank2 yg lain sume enfalac a+ xde msalah.. Ank yg ny dye mnum enfalac a+ susah nk berak.. 2 hari skli bru berak.. Jd sembelit.. Smpai mnangis mse nk berak.. Sy tukar bg s-26 elok.. Pg2 msty berak.. Ptg atau mlm berak lg skli.. 2 kali sehari dye berak kira ok lar.. S-26 ad yg 200g sis.. Cuba dlu yg tu.. Klau ok dgn bby blh bli yg bsar