8HARI LEWAT PERIOD

Salam semua kawan2..period saya last bln 6( 3.6.19) skrg 10.7.19..saya tertanya2 ada kah lekat atau tak .saya ikhtiar minum mamariam..doakan saya lekat yer 7thun khwin terigin nk jdi ibu.huhuhu

2 Balas

Period tetap jer.bulan 5(5.5) bln 6 (3.6) so bln 7 ( 5.7) ni 6hri dh lewt..debar2 rasa..lekat ke tak..8thun khwin..saya amal ubat asid folic +mamariam.. 1bln lebih..hrp2 ada..

5y ago

Takut lgi nk cek..tkut kecewa..huhuhu.mekasih awak...tlg doakan saya berjaya yer..nnti saya info berjaya atau tak..ya allah..xthu nk kta apa.klu btul2 pregnant.sonoknya

Period regular ke tak? Expected period bila patut bulan ni? Kalau dh lewat bbrp hari boleh la cuba check upt