Lewat detect pregnant?

Saya last period 9/4. Saya test upt 19/6 negative, tapi bila saya test lagi sekali 24/6 positive plk. Saya pergi scan 25/6 tapi kantung kosong. Kalau nak ikut dgn last period, saya dah 3 bulan. Tapi baru lekat pregnant. Normal ke macam tu? Sbb bulan 5 dgn 6 saya tak period lagi.#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

Lewat detect pregnant?
2 Balas

Hi sis..lewat detect pregnancy biasa berlaku pd period yg x teratur ..24/6 baru test HCG dn 25/6 scan mungkin sis pregnant 5week kebwh.which means baru nampak kantung sahaja - normal bg semua pregee woman..sis jgn fikir banyak..better refer pd Gynecologist..Jaga diri dn Tahniah.

12mo ago

okey baik sis tq tau 🥰🥰

ada doc beritahu awak repeat 2 minggu lagi?

12mo ago

okeyy baik 🥰