macam ni positif ke negative

hi...saya nak tanya clearblue klau mcm ni positive ke negetive ye?

macam ni positif ke negative
16 Balas

Sorry yank… try lg in few days tau… awak beli yg biasa2 tu je dlu, bila nmpk samar2 then awak terus test pki clearblue ni…

11mo ago

Awak jgn risau ok, ritu anak ke2 sis pn mcm ni… 3-4hari lewat sis test 1line je wak, pstu mgu depannya tu sis igtkan period siap bebel2 sebb membazir pad je sebb mcm setitik 2 je drhnya dlm msa 2hari… esoknya drh xde lgsung terus sruh somi blikan testkit… ha amek kemain terang lg, moga ada berita baik utk awak ye ❤️

pudar lagi. nt cek lg lepas 48 jam. biasa line kan mkin terg kalo betoi prgnt. kalo sama je pkir 50-50 dlu. tkot cp je

nanti cuba sis repeat test lagi sekali tapi pakai yg dip n tell punya murah sikit sbb klau pakai jenis nie mahal sikit..

maaf ya. klau positive akan show plus (+). klau negative show (-). yg ni show negative.

11mo ago

cube try blie clear blue yg digital plak next....

try cek 2@3 hari lg..nmpk mcm laa samar2,semoga keputusan positif...

Lebih baik guna upt dip n tell.. Murah pun murah, tapi lebih akurat

in sya allah akak..cbe lagi kak 2 hri lagi..akak check wktu subuh

nampak samar2 dimata sy bila zoom. nnti lg sminggu cek lg okeyyyy.

11mo ago

Saya pun nampak mcm tu jugak samar2...

Sis tunggu 3 4 hari lg beli test yg biasa ja dulu.

Negatif kalah possitif dia macam tambah