PERUT KRAM

salam semua kalau upt mcm ne memang comfirm pregnant kan .. atau nak tunggu line sama terang kalau ikut kan kiraan dah 6week normal tak kalau perut rasa kram on off mcm nak period . please respon ?

PERUT KRAM
29 Balas

Haah. Normal.... sy pun sama la. Cramp jgk.. check upt positive. tp gi scan mase 6wks tu doc ckp x nmpk pape pn.. kantung pun x nmpk. G scan lps sbulan, baru lah nmpk jelas hehe...

5y ago

Seminggu sebelum gi scan (5wks mase tu), cramp je salu dlm 3,4 hari... lps tu baru on off... pastu check upt postive. Gi scan sbb risau pasal cramp tu lah... tgk2 takde ape pun lg. Doc ckp normal la cramp... dlm minggu ke-7,8 dh hilang cramp..