Pati Buah Delima / Jus Buah Delima

Salam semua. Jika awal kehamilan boleh tidak untuk mengkonsumsi jus buah delima atau pati Buah Delima? Adakah ia baik untuk ibu Dan baby? Atau sebaliknya? Terima kasih ?

6 Balas

Sgt2 ok... Sy duk amalkan smpai ramai tegur kulit makin cerah. Pastu makin flawless.. Sy ingt sbb pembawakan budak. Bila google pasal jus delima ni, rupanya mmg blh cerahkan kulit ibu & baby dlm kndungan. Kandungan antioksida pun tggi...

3y ago

buat juice delima fresh atau beli juice yg dah siap