Assalamualaikum ibu2 semua. Nk tany ni apa tips supaya mudah bersalin normal?

Salam semua ibu2, nk tanya apa petua nak bersalin normal.. Ms 1st baby sy czer.. Klu bole y ke2 ni nk minta petua mn tw dipermudahkn utk bersalin normal🤲🤲

1 Balas

Bersalin normal / czer ni bukan ada petua sis🤣 Kalau takde complication, Insyaallah dapat normal. Banyak jugak factor yang mainkan peranan ni macam tinggi kita semua tu. Semoga dipermudahkan urusan🤍. Saya pon first czer, hopefully second dapat normal jugak