Sama due date 😍

Hye ibu ibu semua , ada tak yang sama due dengan saya 🤭 9/02/2023 , kot sama ke kan , hehe 🥶🤭 semoga urusan kita dipermudahkan oleh allah SWT 🥰

13 Balas

sama la dgn saya . saya pon 9/2 harap baby keluar bln 2 la sama bulan dgn mama n abg dia bln feb .. Takot baby keluar awal cm abg dia , patut abg due bln 3 tapi keluar hujung bln 2 🤭

Due date dekat buku pink 9/2/2023 , due date dekat apps ni 6/2/2023 . Saya harap baby keluar tepat 6/2 tu sebab birthday abang dia 6/1/2021

Saya due 23/2 anak kedua . Anak pertama due date 16/7 tapi 7/7 dah keluar same birthday dgn mak sedare . So 1/2 tu dah kena get ready lhaa

Sama lahh kita due 9/2..tp sbb anak sulung 37weeks dah keluar..jadi standby je bulan 1..hehehe..semoga dipermudah urusan mommies 🌹

aamiin aamiin 🤲 due date sya 14/2😁tapi pernah ada sejarah branak awal so mmg standby siap2 laa bln 1 nanti

2y ago

lah yeke.. sy due 27/2.. kalau awal pun takpe manatau sama birthday bapak dia 13/2 😅😅

amin ya Rabbal Alamin.....due saya 5.2.2023.....pernah jugak bersalin awal 34minggu....takut jugak.....😁😁😁😁

sy 15/2... tpi doktor da gtau awal2 tak boleh ikut date tu ... 😅😅 so kena bersdia awal2..

2y ago

🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

03/02..semoga kita dipermudahkan urusan bersalin nnt.. Aamiin Ya Rabbal Alamin

Sy 8/02/2023,,selang sehari je kita sis

2y ago

Aamiin 🥰

Selang sehari je kita . Saya 8.2.2023