Doa kan saya

Salam semua, doakan saya supaya cepat dapat rezeki anak. ??❤️

16 Balas

Amin puan semoga d permudahkan segalanya utk puan dan suami. Selagi kita punya rahim selagi tu kita mampu memiliki rezeki anak.

Smoga Rzki sis Sgra Tiba Dn Sya jugak Smoga Allah Berikn kita Cahaya mata Di tahun Ini Scpat yg mungkin Amiiinn

Insya Allah, Amin. Semoga ada rezeki buat Puan dan suami. Jangan pernah berhenti berharap. Kun Faya Kun. ❤️

Amiinn...semoga kita sama2 cepat2 dapat rezeki zuriat

walaikumsalam. aaminn may Allah ease everything for you

Aminnn.. Moga apa yg dihajati Allah makbulkan

Amin doakn saya juga ttc 9 bulan after nikah

Aminnn Sama samalah kita berdoa 😇

Aamiin. Semoga ada rezeki anak untuk puan

4y ago

Aamin..moga ada rezeki sis dan suami masa tdekat ni 😘

ameen. don't give up .