First time pregnant

Salam semua. Dah 4 tahun saya kahwin, tak pernah sekali pun tengok Double Line kat pregnancy test. Sehinggalah hampir 2 minggu asyik lenguh pinggang, kembung perut dan sakit breast, saya cuba gunakan pregnancy test semalam. Banyak kali saya cek, setiap jam saya cek sebab tak percaya. Dalam gambar ni cuma few pregnancy test yang saya jumpa, yang lain dah hilang. 🤣🤣 Lepastu ajak suami pergi farmasi, beli Clear Blue pula punya nak yakinkan diri. Lepas tengok result kat Clear Blue, sampai sekarang sebenarnya saya masih rasa macam bermimpi. Allahuakbarrr. Menangis kami suami isteri lepas tengok Clear Blue ni. In shaa Allah minggu depan baru nak pergi scan. Tapi boleh tau, bila minggu sesuai saya nak buat buku pink ye? #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

First time pregnant
74 Balas

Congratulations!! Allah seronoknyaaaa baca.. jaga kesihatan sis.. semoga dipermudahkn urusan

sama la kita sis ..still tak percaya..dah berpuluh upt test...Same2 kita doakan ye...

Alhamdulillah, congratulations mommy!🥰 buku pink boleh buka before 12 weeks!

Alhamdulillah tahniah sis, sy call kk tnye bile boleh g klinik. Nnti diorang bgi date

3y ago

Terima kasih puan. Okay nanti saya call kk. 😍

Taniah Puan, doakan saya dah suami dikurniakan rezeki zuriat juga ya 🤲🤲♥️

3y ago

Terima kasih puan. In shaa Allah saya sentiasa doakan semua wanita yang sedang ttc merasai pengalaman ini. In shaa Allah. 😍

Alhamdulillah..Tahniah mommy..smoga dipermudahkn hingga bersalin..Aammiinn

buka buku pink pada waktu 8 9 week dah sesuai ibu .. jaga baik2 yaa..

alhamdulillah rezeki awal sikit..sebab selpas dua buln khawin dah mengandung

3y ago

Alhamdulillah. Rezeki sangat2 tu. ❤️

Alhamdulillah tahniah sis.. Rezeki tidak pernah salah.. Jaga diri..

sye pon xtao pregnant.. p check kt klinik swasta tngok2 dah 4 bulan