First time pregnant

Salam semua. Dah 4 tahun saya kahwin, tak pernah sekali pun tengok Double Line kat pregnancy test. Sehinggalah hampir 2 minggu asyik lenguh pinggang, kembung perut dan sakit breast, saya cuba gunakan pregnancy test semalam. Banyak kali saya cek, setiap jam saya cek sebab tak percaya. Dalam gambar ni cuma few pregnancy test yang saya jumpa, yang lain dah hilang. 🤣🤣 Lepastu ajak suami pergi farmasi, beli Clear Blue pula punya nak yakinkan diri. Lepas tengok result kat Clear Blue, sampai sekarang sebenarnya saya masih rasa macam bermimpi. Allahuakbarrr. Menangis kami suami isteri lepas tengok Clear Blue ni. In shaa Allah minggu depan baru nak pergi scan. Tapi boleh tau, bila minggu sesuai saya nak buat buku pink ye? #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

First time pregnant
74 Balas

thniah sis. jga diri tau. jn angkt brg brt2. byk kn reat ya..♥️

insyaallah sis saya doakan awk dikurniakan zuriat tahun ni..aamiin

alhamdulillah..tahniah sis. Biasanya 10w ke bwh da blh buka buku pink.

3y ago

Terima kasih puan. Ye ke. okay baik. esok juga saya call set appointment dengan kk. 😍

tahniah sis..sy bca ni pon tumpg snyum..brapa tahun kwen sis?

Tahniah sis. kalau kk biasa sebelum 12w. Digalakan buka buku awal.

3y ago

Terima kasih puan. Okay noted 😍

Alhamdulilah. tahniah sis. Doakan saya juga ya hamil mcm sis...

3y ago

Terima kasih. In shaa Allah puan akan merasai juga pengalaman ini. Saya sentiasa doakan para wanita yang sedang ttc. In shaa Allah. 😍

alhamdulillah... tahniah sis... semoga dipermudahkan semua....

3y ago

Alhamdulillah. Terima kasih untuk doanya. 😍

alhamdulillah rezeki..semoga anak n ibu sihat slalu

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga diri mommy to be 😘

tahniah ... saya pon baru dapat tau mengandung jugak ni

3y ago

MasyaAllahh. Tahniahhh juga bakal ibu. Semoga Allah lindungi puan dan kandungan sehingga melahirkan. 😍