Susu baby . Baby baru sebulan

Hi mommies. Boleh suggest susu yg elok untuk baby tak . Dah try dutch baby dgn s26 sma tapi x oke laa. Baby sembelit. Skrg baby minum susu Hipp Bilac . Harga pulak mahal sngat . Seminggu susu abih dah. Sis buntuuuu 😭

6 Balas

susu fm ni awak sendiri kena try n error. sbb setiap penerimaan baby tak sama. cuba beli yg pack kecik2 dulu utk bg baby cuba minum.

Cuba try anmumlac. Harap sesuai dgn baby awak. Sebab bby saya alhamdulillah dia berak banyak betul.

slain dutch baby; dugro & lactogen pun harga murah jgak.. bley cbe dlu..

baby saya minum similac. najis pun cantik warna gold

Try apply product trial sis try mana yg elok

Try lactogen sis . Anak saya try yg tu okay