bersalin

Bersalin kt hospital krjaan suami dh boleh tmn kt labourroom/wardroom? Toloong bgitau :(( jazakillah khayran

4 Balas

serdang still x boleh..dgr kjg,putrajaya Pon xboleh..tpi Ada org kata Ada stgh hospital benarkan sekiranya hsbnd Ada buat test covid..

2y ago

putrajaya husband boleh dtg melawat je masa wktu melawat x silap. my sis bru ni bersalin sana. husband or mak boleh dtg melawat tpi gilir2. masa bersalin xtau sbb my sis emergency czer. kena pulak masa tu husband dia pg solat jumaat 😅😅

dekat htj seremban boleh.. nurse2 siap tunggu husb otw lagi baru tolak masuk labour room..

depends pd hospital juga rasanya

Salin berapa berat ?