Beranak tanpa koyakan ..ank first

Salam semua ..bleh share pengalaman bersalin tanpa koyakan dan jahitan?

2 Balas

klau jahitan tu xtntu . brgntg pd mommy meneran nt sis . klau pndai meneran biase skli push bby da kelua . doc xkn gunting . jdi xd la kne jahit . lps tu semase teran jgn angkat punggung . angkt punggung tu yg boke koyak smpai buntut sis . smoge mmbntu

5y ago

sis bole tngok shje dlm asianparent ni. tekan bhagian artikel lps tu taip je kt atas dia . nt akn kelua ap yg sis nk tahu . 😊

5y ago

Terima kasih sis share link ..sgt2 membantu utk sy😘