bersalin tanpa koyak dan jahitan

hi mommies ble share pengalaman ada tak yg bersalin tanpa koyakan dan jahit untuk anak first sahaja, bukan anak second, ada tips tak?? #firstbaby #firstmom

2 Balas

selalunya anak first mmg kena gunting sbb xde laluan lg n jahitan tu tetap kena.. rileks je jgn angkat punggung wktu teran tu 😊

Jahitan tu tetap kena sbb anak 1st akan kena gunting. Kalau tknk koyak tu jangan angkat punggung, pegang buku lali rapat2 dgn peha