Cat and pregnancy

Hello all! Banyak sangat dengar cerita tak elok ibu mengandung dekat dengan kucing. Tapi, saya sayang sangat kucing saya. Dia seakan-akan tahu yang saya mengandung. Sebab dia suka duduk dekat perut dan purr. Mommies semua ada pengalaman tak pregnant dan membela kucing?

Cat and pregnancy
47 Balas

Kucing sy pn cmtu...slalu sy lepas kn je, sbb kucing jntan... Biase nnt petang die blk.. Tp skunk nie die cm tahu je sy ngndung, dh 2 mggu lebih die x kua, klu kua depan uma je tu pn kejap.. Slalu nk dok dekat sy, tdo msti ngn sy... Sy g mane2 die ikot je, slalu teman sy... Klu sy kua uma, dok dpan uma die ikot je dok dekat2 sy. Hahaha, sy mmg syg die... X boleh lak nk biokn die..