Susu formula terbaik

Salam semua ..Antara 3 susu formula ni ,dutch baby ,lactogen dan dugro ,mana yang terbaik untuk tambah berat baby ? baby berumur 3 bulan setengah ..thank you

1 Balas

Mana2 susu pun akn tambahkan berat baby. Tp baby msih fragile lg. Bab susu kena try & error. Cth, try dutch baby lepastu bby sembelit atau muntah2 hah.. Mksudnya bby tdak ssuai dgn ssu tu.. Cuba lain lg.. Mcmtu. Sya mcmni dlu.. Sbb anak sya bf 3mggu ja. Lepastu sya bg s26.. Mula2 tu okay lepas 4hri mcmtu dia sdah mula sembelit.. So sya pg jmpa pakar paed. Dr suggest bg frisolac. Smpai skg anak msi minum frisolac. Bby sdah 7bulan 😊

4y ago

Kena tgk texture tahi baby jga. Klu lembut2 tdak keras mksudnya baby okay dgn susu tu.