Pengalaman first time bagitahu parents yang kita pregnant? Macam mana & bila????

Salam semua, Alhamdulillah saya dah pregnant 4minggu 💪 Baru je tahu semalam & jumpa doc. Cuma nak tanya bila masa sesuai untuk kita cerita/bagitahu parents the good news??? Sebab awal lagi kan, tak nak letak harapan sangat, since saya sulung, ini kiranya cucu sulung parents. Macam suami saya suggest tunggu bila dah scan first time nanti, baru bagitahu parents. Boleh share tips atau pengalaman semua? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

38 Balas

sy bgtau ble dh 1 bulan lebih. tkt nk bgtau awl2 sbb mk sy sllu mrh kalau sy bg dy hrpn 😆 sbb sy kerap mengandung x menjadi. so dy cm ssh nk prcye . tp alhamdulillah kndungan sy brthn smpai ke trimster ke 3. skrg dh 35w. skrg sume xsbr nk tggu ank sy kua trutamw mk sy😆.. smpai nk duduk kl dari tganu . nk jge sy n ank sy kt rmh sy n suami.

2y ago

Alhamdulillah, semoga segala urusan dipermudahkan hehe, saya tunggulah scan dulu nanti hehe