Pengalaman first time bagitahu parents yang kita pregnant? Macam mana & bila????

Salam semua, Alhamdulillah saya dah pregnant 4minggu 💪 Baru je tahu semalam & jumpa doc. Cuma nak tanya bila masa sesuai untuk kita cerita/bagitahu parents the good news??? Sebab awal lagi kan, tak nak letak harapan sangat, since saya sulung, ini kiranya cucu sulung parents. Macam suami saya suggest tunggu bila dah scan first time nanti, baru bagitahu parents. Boleh share tips atau pengalaman semua? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

38 Balas

bila dpt tahu upt positif,sy dan suami bagitahu je mak sy...sbb kami tnggal dengan mak..Dan suruh rahsiakan dr family lain...bila dh 9minggu g buka buku jumpa pula spupu sepapat,kwn2 dkt klinik...dh tak boleh nak rahsia dh..mak mertua pun kami bagitahu bila dh buka buku.. alhamdulillah semua mendoakan sy yg baik2..

2y ago

🥺🥺🥺 thank you share awak 🤭