Urut

Salam semua, ada tak siapa² kat sini tak berurut lps gugur ??

2 Balas

Sy lpas ggur xberurut pown...cume berpatang jer ,lpas sthun 3bulan bru berurut...sampai sekrg xde rezeki lgi...anak sulung dh nak masuk 4thun umur

5y ago

Klau ggur mmg xbole berurut..sebb anak sulung beranak ceaser..tkut nak berurut..lpas ggur...setahun bru pegi berurut sbb payah nak lekat..tok bidan ckp perannakan dup elok jer...xde rezeki lgi.