Pengalaman Mengandung Jarak Dekat

Salam semua. Ada sesiapa pernah ada pengalaman mengandung pada jarak kehamilan yang dekat? Kurang dari 2 tahun. Boleh share tips macam mana dengan kawalan emosi dan berdepan dgn orang sekeliling. Dengan nurse dan doktor terutamanya. Thanks.

19 Balas

nurse akan ckap mcmtu kalau kita ceaser.. sbb jahitan bru nk elok kan.. tp andai dh rezeki tkleh buat apa la.. cuma dia akn focus elok² la kt sis

Anak sulung saya nak masuk 2 tahun saya bersalin kan adik nya..nurse cuma kata jarak dekat sgt..tp saya ok je..x de masalah ape pun

Sy ank lg 15hari nk stahun dia dah dpt adk dah..slalunya kalau bersalin normal xde mslh sgt..cuma bahaya pd yg czer..😊

Hi. Saya takde pengalaman ni lagi. Puan juga boleh search dalam apps ni, ramai ibu ibu yang berpengalaman ada share.

Poor spacing.. Takpe puan. Dh ada rezeki anak lagi. Jaga diri dan jaga kandungan sebaik nya.

Sy jarak ank jarak 6bln.. sy asyik hb low je.. tp alhmdulillah bby sehat skrg 26week

X apa. Dah rezeki lekat. Follow up kk sj. Berat tu control mkn.

Kalau czer kene jarak..slagi bersalin normal bole je

Misi nak bdn awak rest tu senanye..