Ao Waleet

salam selamat pagi mummy2 smua.minyak AO Waleet banyak kelebihan dia tau terutamanya untuk anak2 kita.dia boleh merawat daripada msalah selesama,batuk berkahak,melegakan sembelit kembong perut.dan bnyak lagi kegunaan dia..mummy pn boleh try juga..saya guna AOW nie untuk anak saya alhamdulillah memang sangat sesuai dan membantu😉😉😊

Ao Waleet
2 Balas

betul tu sis..saya pun pakai ni masa hamil skrang..memang berkesan untuk hidung tersumbat..rasa lega je..

cara guna untuk bayi 2 bulan, mcm mna ya?