AO waleet

Sa ibu hamil 26mggu, mengalami gastrik yg teruk... Ada kwn sa sarankan utk guna prduk ini.. Apakah ibu2 d sni, pernah mengamalkan prduk ini dn sesuai kah utk ibu hamil..

AO waleet
13 Balas

sy pguna tegar AO, dpt produk ni dr bidan urut. pkai pd ank sgt serasi, skrg ank dh 3bln. smpai jd dropship🀣 bukn utk jual beli pkai sndri. lg jimat. bole beli kt shopee. tpy hrga kus semgat.. better jd dropship beli sekali 10btol. lg berbaloi2 harga. klu kna ggt semut ke ap pakai je. bidan sy guna minyak ni mix dgn minyak herbanika nona roguy. bdn rse best sgt🀩 bukan nk puji lebih tpy sgt serasi utk sy & ank. ank sy dr baby smpai skrg x pnh kna kembung perot

ok ka sis produk ni ...klau ok nk mencuba ..sya pon gastrik truk dri awal kehamilan x tahu nk buat apa dah doc pkar ada sruh mkn gaviscon itu ja yg sya mkn tpi bila btul2 sakit x buleh nk thn sngat

sy sis.. sy pun dlu msa pregnant amalkan ni sbb sllu pedih ulu hati dgn sesak nafas msa 3rd trimester.. bgus sis,dpt legakan sesak nafas.. sapu2 di dada&hidung sblm tidur..

minyak ni sangt bagus.. kalau sapu dekat luka pon.. cepat baik.. saya pernh kne besi pnas.. sapu minyk ni.. gelembong pon x jadi.. klau kulit gatal2 pon cept baik..

minyak AO wallet ni mmg bagus,saya gunakan untuk anak dr lahir sampai skrg,kadang saya sendiri pun pakai

Eya berkesan saya pun guna nie jika gastrik dan tidak perlu mkn ubat sdh.

Better refer dan consult dengan doc untuk ambil apa apa ubat

sya pakai ni, bagus untuk hidung tersumbat ketika hamil..

bagus ao walit. kalau anak selsema batuk cpt baik

Sya pengguna tegar dan agent aowaleet ni🀩🀩