Allano amway

Ramai yang tak tahu tentang kelebihan Allano Lotion ni 🤗 • untuk luka kecil dan besar • merawat kesan melecur • merawat eczema • merawat parut stretch marks • melembapkan kulit badan yang kering • melegakan ruam bayi 1 botol boleh guna lebih 6 bulan. Jimat tau! Sebab tu Allano Lotion ni wajib ada kat rumah masing masing sekarang 🫶🏻 https://wa.me/message/ED7H4BREMEPJB1

Allano amway
1 Balas

Sy baru beli cream nie. Bau die x sedap langsung. Huhuhuhu. Nk sapu ke baby pun fikir 2, 3 kali sbb bau die tu menusuk Sgt. Hehehe apa2 pun keberkesanan die x pasti lg. X sampai seminggu pun pakai.