Jarak next UPT

Salam, selalunya selepas test UPT, brapa hari kita kena jarakkan utk next UPT?#FirstTime #TTC

4 Balas

Masa mula2 test macam samar2. Lepas seminggu test lagi skali da nampak ada 2 line tpi pun xcukup terang..lagi seminggu test lagi da makin terang 2 line tu..😍

Kalau saya, saya check selang 2 hari. Hormon hcg akan naik 2 kali ganda lepas 2 hari so selang 2 hari pun dah boleh nampak line makin pekat 😉

sy test selang 2 hari..akan jadi makin pekat..pastikan buat upt awal pagi.

If samar boleh test 2 minggu lagi. Jaga diri ye puan 👌🏼☺️