Demam panas

Salam, sekarang saya 39 weeks and 2 days. Belum ada tanda tanda nk bersalin. Tp sekarang saya demam panas n sakit2 1 badan. Doc nasihat boleh makan paracetamol. Tp saya kurangkan and kadang tak ambil langsung 1 hari. Demam panas boleh affect pada kandungan ke kalau tak ambil ubat?

2 Balas

Please makan ubat. Saya bersalin haritu, masuk wad terus demam panas, tak sempat makan ubat. Doctor sempat bagi antibiotic sekali je. Terus kena emergency czer masa tu sebab heart rate baby tinggi sampai 190. Better awak makan ubat biar betul betul sembuh sebelum masuk wad nanti. Semoga dipermudahkan 🤲🏻

12mo ago

semalam saya surrender terus makan ubat, Alhamdulillah hari ni makin better. Amiin atas doanye ye.🤗

boleh. sila makan ubat ya