Berat baby

Salam sejatera semua saya dh bersalin 9/10 secara czer Alhamdulillah saya Ngan baby sihat Cuma berat baby Waktu bersalin 2.6kg tadi p check kuning Berat baby 2.3kg Macam Nak naik kan Berat Bby...

2 Balas

Normal sis baby mse bru lahir kembang sbb bru keluar dr perot...lps 2 hari cmtu baby mengecut sikit berat bdn turun tp normal...just teruskn bf selang sejam...paksa jer baby bf

Kerap bagi baby susu je sis..tu je mummy mampu buat untuk naik kan berat