Effect ubat

Salam. Sebelum sy tahu sy hamil, sy ada beberapa kali ambil ubat tahan sakit sbb sy mmg mempunyai masalah sakit pinggang dan sy juga amalkan jamu kapsul utk masalah keputihan. Rupa2nya sy hamil 5minggu dan sy dah stop ambil ubat tersebut. Tapi agak2 ada effect tak kat baby sy nanti?

2 Balas

ubat tu jgn mkn trlalu byk.. walau pn atas kebenaran dkter.. bila betul sakit baru mkn.. selagi boleh tahan, tahan..

In Shaa allah tak ada apa2 puan... Just pantau je kalau ada berlaku pendarahan...