Sakit kepala dan pandangan jadi berpinar-pinar

Salam sayang....pernah x rasa kepala sakit lpas tu pandangan jadi berpinar-pinar mommy²?skang ne bru trimester pertama dlm 15minggu 4hari..adakah ini simptom morning sickness jg?mohon pcerahan yaa..sbb 1st pregnancy ne..xfaham sgt lagi..?

2 Balas

Wslm sis. Kepala sakit dan pndangan berpinar boleh jd d sebabkan byk benda. Tp kalau tengah pregnant elok la sis jumpa doc. Hb rendah,darah tinggi antara salah 1 sebabnya. Kalau hb dan tekanan darah ok,sis kena lebih byk rehat ja. Hormon org pregnant ni lain sikit.

4y ago

makasi sis pcerahannya😘

iye juga atau pn sbb hb low atau bp

4y ago

makasi sis..pcerahannya😘