Jantung berdebar . Rasa nak pitam dengan mata berpinar pinar 🥲

Hi mom nak tanyaa macam mana nak elakkan supaya tak kene macam ni selalu . Risauu dengan baby . Saya anak first

2 Balas

haritu nurse pesan kalau sakit blkg tengkuk, mata berpinar, kena pegi klinik / hosp. risau kena sawan. sbb bahaya kalau kena sawan masa pregnant

Jantung berdebar masa hamil tak pernah alami. Tapi kalau rasa nak pitam tu sebab hb drop kadang. Better pergi klinik check minta sesiapa teman