salam , saya umur 24 dan baru berkahwin pada 10.12.2021, selepas 4 hari berkahwin period saya datang dgn normal , pada hujung bulan 12 saya ambil booster. dan sampai sekarang sudah 3 bulan period saya tidak datang , saya test da banyak kali tapi negetif , kenape ye ? sesiapa ada jawapan untuk ni ? adakah sebab faktor hormon saya berubah lepas kahwin ? sebab sebelum kahwin saya takde masalah period tak teratur , sentiasa dtg setiap bulan . adakah sya mengandung atau kemungkinan saya ada cyst ? atau sebab hormon ? ade sesiapa boleh tolong .

1 Balas

waalaikummussalam, dah check dengan doctor? macam saya lepas booster memang period lambat beberapa hari. doctor kata tu memang one of the side effects

2y ago

belum lg , petang ni baru nak check sebab macm da lame sangat kan . yeke ? saya hari tu second dose mmg lambat sebulan , tp booster ni da 3 bulan , jd mcm ntah la ngandung ke , sebab booster ke atau ade masalahkan , hmm peningg .