Sembelit teruk

Salam saya selalu kalau nak period mesti cirit birit tapi harini lagi 4 hari nak period susah betul nak membuang. Perut sakit je tapi amik masa lama baru rasa nak membuang. Penat mcmni. Tido pun tganggu. Missed period baru sy check UPT. Skarang breast sakit mcm nk period #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

bykkan minum air putih, sayur hijau & buah berserat. kdg sbb kurang air tu sama kita sembelit.

2y ago

Okay puan