Perut keras

Salam.... saya pregnant da 30 week... tp sejak akhir akhir nie... perut saya rasa mengeras jer.... rase baby pun macam mengeras jer dalam perut nie... adakah normal rase macam nie.... tolong la bg pendapat... first baby... terime kasih semua...

2 Balas

Kalau mengeras kerap sangat setiap 15minit mm tu terus ke hosp.. kalau mgeras dlm sehari 3 4 kali tu normal..

4y ago

Dlm sehari 3 4 kali jer mengeras.... tp baby aktif kt dlm... ckup 10 kali gerakan... tp ru la kdang perut rase mengeras