Sakit tumit and bahagian pergelangan kaki

Sakit tumit and bahagian pergelangan kaki yg melampau. Smpai mencucuk2 rasanya. Atas rmh pon tpaksa pakai selipar. Kaki, betis semua tak sakit. Tumit bahagian hujung2 and pergelangan kaki je malampau2 sakitnya. Normal kan? Cuma cemana korang legakan? Sy buh yoko yoko tak hilang. Dh 2,3 minggu berlarutan. 26w

2 Balas

kaki sy bengkak dan sakit urat betis sbb keja retail dan berdiri agak lama bila customer ramai. Doc KK suggest cari compression socks pakai masa tdo atau pun buat pakai harian kerja dan kaki lapik bantal yg tinggi masa tdo.

saya pun sama, bengkak kaki, sakit tumit dan tapak kaki, doc cakap normal je, sebab penambahan berat badan kita

9mo ago

tula dok scroll baca, ramai je alami benda sama, so normal jela. kita yg bru first time bru nk merasa sakit situ sakit sini 🤣🤣 berat naik 2kg je sepanjang 7bln, peh tapi effect sakit tumit dia ya ampun. yg naik berat byk tu cemana la agaknya. sabar jela, hadiah besar menunggu.