Makan Nenas

Salam saya nk tnya.. Ad x ibu2 yang mkn nenas waktu mgndung? #tersalah mkn nenas #15w

9 Balas

Ramai kwn2 mkn nenas sbb hamil tanpa di duga..ank2 lain masih kecil..tp x gugur2 pun huhu..sbb tu org kata kadang2 tu bg yg rahim kuat mkn apa pun x gugur..kecuali memang janin kita tu sebenarnya x berapa nk sihat..mkn apa pun gugur..penyebab je..so hati2 jer pd yg rahim x berana nk kuat...risau mkn ckit pun dh blh gugur..

4y ago

Mcm mak kwn sy bnyak kali juga keguguran sbb time pregnant je rse nk mkn nenas😅