Just Mom

Salam saya nak tanya , normal kaa kalau sakit kepala bila bangun tidoq , masa check hb no problem tadak masalah .. Skrng ada rasa loya² , tak sedap badan .. Kadang² badan panas , actually pless be respon ? tak tahan kalau macam nii hari² sampai nak keluaq pii mana pon tak boleh , perap jaa dalam rumah ? jadi sangat pemalas rasa , kerja nak baring jaa .. Huhu #11Weeks+

12 Balas

Normal syg..sy dlu mmng xkluar mna2.nk p checkup pon klaw blh nk sruh nurse je dtg.alahan truk.bgun je muntah.trjga dri tido mlm je muntah.mkan mmng xyah ckp la xlalu trus tgk nasi.mkn secubit kluar semngkuk😭😭😭

Ya normal sis, jika sakit kepala. Boleh guna freshcare bgi berangin kepala. Jika sakit pinggang xboleh sapu apa2 takut effect kepada baby. Jika muntah2.. Try minum air oren.

condition sebijik mcm sy.. mmg stress.. bgn pg ja dh tau smua tu nk mai..

Normal tu sis.. Sy dlu pon mcm tu.. Abe's QST trimester baru lega..

Morning sickness kot. Normal utk org pregnant

Normal sis...semoga bertabah la sis...huhu

Normal sis..sya pun MCM Tu..

Bsabar ya sis...

Tq semuaa 😊

Normal sis..