4D scan

Salam. Saya nak tanya kalau nk scan 4D anggaran harga melebihi 500 ke

20 Balas

Saya baru buat 4D scan dua hari lepas. Range harga kebanyakkan klinik dalam RM 160 - 220. Tengok promo yang ada. Better set appointment yang fixed harga scan.

Uishhhh p klinik macam tu cek oii😂😂😂org buat tk sampai 500 pun , saya ritu buat 120 je ni sampai 500 biar betik hahahaha

4y ago

Kl kt mana klinik eh

Saya buad 5D scan di klinik az zaraa rm90 je. Dpt 2 print gamba berwarna, 1 gamba 2D jugak and cd.

4y ago

Ok terima kasih

Uishh tak laa. 4D biasa bwh 200 je rasanya. Ada klinik yg buat murah mcm dkt ken rimba shah alam.

x smpai laa.tgk stgh tmpt dia ada offer jgk.tp xpenah lg la jmpa yg rm250 ke atas stakat ni..

Rasa nya 155...free scan 2D,3D,4D kena pandai cri klinik dan kna cri time ad promosi...

Xsampai.. cuba tgk page Sonovision.. dia ada bg harga selalu ada promo..

4y ago

Sonovision area kl ke

Kena banyak survey.. saya buat 5D free gambar dgn CD baru Rm75.00

2y ago

klinik mana tu rm75.00?murahnye

Ada 1 klinik tu dia buat dari 2D smpai 5D satu harga je. Rm99

4y ago

Ha ah kl. Alam damai

Mahalnya kt mana tu smpai 500? Sy buat detail scan + 5d rm130 je

4y ago

Oic