Kandungan kurang gerak dan perlahan

Salam. .saya nak tanya. . Biasa kandungan sangat aktif. . Gerak sangat kuat sampai timbul2 kat perut. . Tapi sejak semalam sampai harini kandungan kurang bergerak. . Dan gerakan lebih perlahan dari biasa. . Biasa rasa je dia bergerak. .tapi sejak semalam kena alert betul2 baru rasa pergerakan dia. .tapi dalam tempoh 12jam (9pagi-9malam) tu cukup 10 pergerakan. . Adakah ini sesuatu yg saya perlu risaukan atau ia nya normal? Asalkan cukup 10kali pergerakan walaupun slow. . Hmmmm. . Risau juga saya ni. . Sebab anak pertama. . Kandungan sekarang 29minggu. .mohon kongsi. .

15 Balas

Sy nk tny sy hamil baru lima mnggu lpas tu sy kluar lendir cmpur darah pah sy rasa sakit pinggang ok ke x tu ye

4y ago

Lgi baik pergi cek hospital sis takut ada apa² 😟